Energii alternative

Proiectare infrastructura pentru energii alternative:

  • Sistem inovator de suporti pentru panouri fotovoltaice destinat dezvoltatorilor de parcuri fotovoltaice
  • Cu un design modular, sistemele noastre folosesc materiale economice, fara cleme speciale
  • Proiectare de fundatii speciale pentru parcuri de turbine eoliene.
  • Proiectare parcuri de energii alternative: fotovoltaice sau eoliene

 

Oferim sisteme inovatoare de suporti pentru panouri fotovoltaice destinati dezvoltatorilor de parcuri fotovoltaices, producatorilor pentru proiecte solare rezidentiale sau comerciale

Solutiile noastre sunt economice, nu folosesc materiale scumpe sau cleme speciale. Suportii sunt modulari, usor de fabricat, transportat si montat. Structurile folosesc profile usoare din otel galvanizat; nu se foloseste deloc aluminiul.

Echipele noastre pot proiecta fundatii speciale pentru turbine eoliene / parcuri de turbine eoliene.

Proiecte de parcuri fotovoltaice sau eoliene, proiectare drumuri de acces, sistematizare, drenaj și amplasare optimă a structurilor.

Fiecare sistem este optimizat in functie de natura terenului, astfel încât cea mai bună soluție este aleasa, minimizand costurile totale și lucrările conexe.

Newsletter

Despre noi

Suntem o companie tanara infiintata in anul 2007, cu personal calificat, care are peste 10 ani de experiență în analiza structurilor metalice, proiectare asistată de calculator și de redactare. Expertiza noastra in proiectare structurală, ne permite să înțelegem nevoile dvs., și vă oferă servicii de calitate de proiectare, la costuri competitive.

Stiri recente

Ești aici: Home SERVICII Energii alternative